Ние не сме захапали лула като Шерлок Холмс. Нямаме мустаците на Еркюл Поаро, не ходим с вдигната яка като Филип Марлоу. С една дума никак не се вписваме в образа на частния детектив, създаден от криминалните романи. Точно обратното – внушаваме спокойствие, благоразположение и сигурност. Така печелим доверието на своите многобройни клиенти, които масово ни търсят със сериозни проблеми.

Екипът на Детективската агенция работи на територията на градовете Варна, Бургас, Добрич, Шумен и цяла Североизточна България. Детективите имат сериозен опит в тази дейност от 2005 година. Детективска агенция – Варна е работила с българи и чужденци над много и различни по характер поръчки като, проучване на биографични данни на физически лица, следене на проблемни деца, разкриване и доказване на изневери, събиране на информация в помощ на съдебни дела от всякакъв характер, проучване на бизнес партньори и други.

Частните детективи от Детективска агенция – Варна имат за основна цел да дават ясна, точна и обективна информация на своите клиенти във възможно най-кратки срокове. Комуникацията относно извършваните от детективите услуги може да бъде както на български така и на руски език. Всеки клиент може да бъде сигурен, че ще получи персонално внимание и специално отношение от нашият екип. Конфиденциалността е гарантирана.