Потайност, която се е появила изведнъж, не е случайна. Или приятелят/съпругът ви крие голяма приятна изненада за вас, или върши нещо нередно. Ако ви изневерява, сигурно ще прави всичко възможно да отклони вниманието ви от този факт.

Най-много това поведение личи при хора, които иначе не са потайни, а напротив – открити и искрени.

Отдалечаване

Били сте близки, споделяли сте си всичко, държали сте картите на масата. Изведнъж обаче започвате да забелязвате известно отдалечаване и то не само физическо (неговото нежелание да прави секс с вас), но и емоционално.

Той се държи така, сякаш ви няма. Не забелязва какво му говорите, пренебрегва мнението ви, не счита за нужно да дава обяснение, когато закъснява. Определено нещо не е наред.

Критикува ви

Започнала е да се появява критика от негова страна. Няма лошо, по принцип, но ако е язвителна и с цел да ви унижи или да ви се подиграе – той изпитва някаква неприязън към вас. Причината може да е в това, че се среща с друга. Чуди се как да ви накара да се отвратите от него, за да стане раздялата по-лесна. Или просто не може да скрие своята собствена неприязън.

Кара ви да се чувствате виновна в ситуации, в които вината абсолютно не е ваша.

Има нови интереси

Когато човек се среща с някого и има интимна връзка с него, нормално е да възприеме неговите интереси или да прояви любопитство към тях. Ако вашият партньор изведнъж е проимал нови интереси, със сигурност има причина за това. Човек не прищраква току-така в друга посока. Включете вътрешните си радари и разберете дали интересите му не са провокирани от друга жена, от която е впечатлен.

Интуицията ви подсказва нещо

Женската интуиция трудно би се излъгала. Ако заподозрете нещо и то от дълбината на същността си, то явно има повод. Проучете и разберете истината. Изневярата невинаги е лесна за улавяне.