Проследяване – Разкриване

Изневери

Проблемни деца

Зависимости

Изневери

„Любовта е игра, в която винаги един мами“ – Оноре Дьо Балзак

„Най-лошата измама е срещу теб самия. Всеки останал ГРЯХ е простим“ – Пърл Бейли

Мъжете и жените дават всичко от себе си тайните им да не стават достояние до никого. Особенно що се отнася до интимният им живот незавимо дали са обвързани или не. Подозрението в изневяра в един от двамата партньори води до сериозно психическо натоварване и стрес. В този случай най-правилното решение е НЕ да си поиграеш на полицай или полицайка и то не в палавия смисъл, който не се и съмняваме, че веднага ти е изплувал в главата, а да потърсиш професионалната помощ на ЧАСТНИЯ ДЕТЕКТИВ.

Чрез ДЕТЕКТИВИТЕ със сигурност ще „свалиш“ напрежението, като безспорно ще узнаеш истината- КАК, С КОГО, КОГА, КЪДЕ!
Този сериозен доказателствен материал, набавен от детективската агенция чрез НАБЛЮДЕНИЕ, ЗАСНЕМАНЕ, би могъл/ла да ползваш в един евентуален бракоразводен процес.

Проблемни деца

Напрегнатото ежедневие, трудностите на работното място, натрупаната умора е причина много често РОДИТЕЛИТЕ да пропуснат какво се случва с ТЕХНИТЕ ДЕЦА. СЪРФИРАНЕТО ИЗ ИНТЕРНЕТ КРИЕ СЕРИОЗНИ ОПАСНОСТИ за децата.

ДЕЦАТА признават, че в Мрежата са попадали на:

  • Материали с порнографско съдържание – 58 % от интервюираните
  • Покани за срещи от виртуални познати – 51 % от интервюираните
  • Материали, съдържащи насилие – 37 % от интервюираните
  • Покани за виртуален секс – 26 % от интервюираните
  • Материали, враждебни по отношение на етноси и религии – 24 % от интервюираните
  • Информация за разпространение на наркотици – 14 % от интервюираните

Още при първия контакт с непознат в Интернет над 58 % от децата споделят истинското си име, а 36 % показват своя снимка или видео в реално време.

На срещите с виртуални познати 32 % от ДЕЦАТА най-често са придружавани от свои приятели, съученици, братя или сестри. Доста голям дял 19 % ходят сами на подобни срещи.

НИЕ ОТ „ДЕТЕКТИВИ – ВАРНА“ МОЖЕМ ДА ПРОСЛЕДИМ ВАШИТЕ ДЕЦА ПРИ СЕРИОЗНИ СЪМНЕНИЯ ЗА УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ, ОПАСНИ ПРИЯТЕЛИ И СЪМНИТЕЛНИ ОТСЪСТВИЯ.

Зависимости – алкохол, наркотици, хазарт

Зависимостта от НАРКОТИЦИ и ХАЗАРТ е вторият по значимост проблем за младите хора след безработицата, показва проучване на „Алфа Рисърч“ върху общественото мнение в България. Употребата на наркотици постепенно прави дружбата несигурна, любовта – ненужна, отношенията с родителите – напрегнати. Много често зависимите променят отношението си и поведението си към своите близки, познати, приятели.

ДЕТЕКТИВИТЕ могат ДА ОТКРИЯТ наличието на подобна ЗАВИСИМОСТ у Ваш близък или роднина.

ЧАСТНИТЕ ДЕТЕКТИВИ могат ДА ПРОСЛЕДЯТ ДЕЦА при сериозни съмнения от Родителите за употреба на НАРКОТИЦИ, АЛКОХОЛ.

ЧАСТНИТЕ ДЕТЕКТИВИ могат да окажат съдействие за ЛЕЧЕНИЕ на НАРКОТИЧНА зависимост.